Anzibel Pastile Me Shije Mjalti Dhe Limoni 5mg,4mg,3mg 20 Lozenge

Anzibel Pastile Me Shije Mjalti Dhe Limoni 5mg,4mg,3mg 20 Lozenge
Active Ingredient
Klorhexidin, Benzocain, Enoxolon
Usage Areas
Antiseptik, Për Trajtimin E Fytit