Anzibel Pastile Me Shije Mjalti Dhe Limoni 5mg,4mg,3mg 20 Lozenge

Anzibel Pastile Me Shije Mjalti Dhe Limoni 5mg,4mg,3mg 20 Lozenge
Etkin Madde
Klorhexidin, Benzocain, Enoxolon
Kullanım Alanları
Antiseptik, Për Trajtimin E Fytit