Vlerësimet që kemi marrë

Vlerësimet që kemi marrë
 • Ylli i "Eksporteve të Produkteve Farmaceutike" sërish është Nobel Ilaç

  Nobel Ilaç në kategorinë e “Yjeve të eksportit IKMIB-Produktet Farmaceutike”, merr çmimin e pare

  Ceremonia tradicionale "Yjet e Eksportit IKMIB" e organizuar nga Shoqata e Eksportuesve të Kimikateve dhe Produkteve Kimike – (IKMIB) u mbajt në Stamboll.

  Çdo vit, bëhet vlerësimi dhe renditja e performansës së eksporteve të anëtarëve të firmave të sektorit kimik “Yjet e eksportit IKMIB” dhe në ceremoninë e organizuar në Stamboll u bë ndarja e çmimeve. Nobel Ilaç në ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Yjet e eksportit IKMIB” për eksport të “Produkteve Farmaceutike“ në vitin 2019 zuri vendin e parë.

  Në ceremoninë e ndarjes së Çmimeve të “Yjet e eksportit IKMIB 2019”, në 28 kategori, në 5 më të mirat, gjithsejt u shpërblyen 140 kompani. Nobel Ilaç në vitin 2019, për shkak të shtimit të eksportit e ruajti rolin e liderit dhe vendin e parë. Kompania me eksportet e saja në vitin 2018, u tregua e denjë për çmimin e parë në kategorinë “Eksporti i Produkteve Farmaceutike”

 • Çmimi i Parë në 2018 IKMİB Yjet e eksportit

  Ceremonia tradicionale “Çmimi i IKMIB - Yjet e Eksportit” u mbajt në Stamboll, e cila organizohet çdo vit nga Shoqata e Eksportuesve të Kimikateve dhe Produkteve Kimike të Stambollit (İKMİB) për të nderuar dhe inkurajuar kompanitë anëtare të saj në industrinë kimike për suksesin e tyre në eksporte. Një total prej 84 ndërmarrjeve që u renditën në 3 vendet e para në 28 kategori u shpërblyen në Ceremoninë e “Çmimi i IKMIB - Yjet e Eksportit 2018”. Industria kimike eksportoi 17.4 miliardë dollarë në vitin 2018.

  Nobel Pharmaceuticals u vlerësua si e denjë për çmimin e parë në kategorinë e "Eksporti i Produkteve Farmaceutike" me eksport prej 65.6 milion dollarë në vitin 2018. Dr. Numan Balki, një anëtar i Bordit të Drejtorëve, mori çmimin në emër të Nobel në Ceremoninë “Çmimi i IKMIB - Yjet e Eksportit 2018”.

  Duke sjellë ndryshim dhe duke punuar me pasion me besimin se "për shëndetin ia vlen", Nobel Pharmaceuticals kontribuon në ekonominë kombëtare si e vetmja kompani farmaceutike vendase pa një deficit tregtar të jashtëm.

 • Çmimi "Kompanitë më mirë të Menaxhuara"

  Ne kemi qenë një nga 11 kompanitë turke të cilave u dha çmimi "Kompanitë më mirë të Menaxhuara", që Deloitte ka praktikuar jashtë vendit për 25 vjet dhe të cilin e prezantoi në Turqi këtë vit.

  Çmimi "Kompanitë më mirë të Menaxhuara", një nga çmimet kryesore në botën e biznesit ndërkombëtar, bazohet në vlerësimin e performancës së menaxhimit të kompanive brenda kornizës së praktikave më të mira ndërkombëtare.

  Praktikat më të mira të cilat marrin në konsideratë strategjinë, kompetencën, përkushtimin dhe kriteret e performancës financiare u vlerësuan nga një juri e pavarur e përbërë nga përfaqësues të shquar të botës së biznesit dhe akademisë, përfshirë Ali Koç, Ali Sabancı, Ebru Ozdemir, Emre Zorlu, Hamdi Akın, Hanzade Doğan Boyner, Lucien Arkas, Ümran İnan dhe Ümit Boyner. Nobel ishte e vetmja kompani farmaceutike që u vlerësua e denjë për këtë çmim.

 • Çmimet e Teknologjisë së Prodhimit Inteligjent IDC 2018

  Në eventin "Samiti i IDC për Prodhimin Turk 2018" të organizuar çdo vit nga Korporata Ndërkombëtare e të Dhënave (IDC) e cila shpërblen projektet më të spikatur e të suksesshme të vitit, ne, si Nobel Pharmaceuticals, fituam çmimin e dytë si në "Transformimin e Korporatave" ashtu edhe " Kategoritë e Lëvizshmërisë me sistemin SAP-EWM  (Menaxhimi Zgjeruar me Magazina) që kemi krijuar për Qendrën tonë të Shpërndarjes në Düzce.

  Arritjet e familjes Nobel vazhduam t’i përhapim në një audiencë më të gjerë duke ruajtur vendin tonë me 2 çmime këtë vit ku në të njëjtin event fituam çmimin e parë në kategorinë e Transformimit të Korporatave me projektin tonë JUPITER (Global CRM / CLM) të vitit të shkuar.

 • Çmimet SAP të Cilësisë 2018 – Çmimi i "Argjendtë" nga SAP për Projektin tonë të Qendrës së Shpërndarjes Düzce

  Në "Çmimet SAP të Cilësisë 2018", ku SAP, lideri botëror në aplikimet dhe programet e ndërmarrjeve, vlerësoi aplikacionet më të suksesshme të korporatave të vitit dhe ne u vlerësuam të denjë për çmimin "Argjendtë" në kategorinë "Transformimi i Biznesit" me SAP-EWM (Sistemi i Menaxhimit të Zgjeruar të Magazinimit) të krijuar për Qendrën tonë të Shpërndarjes në Düzce.

  Çmimet SAP të Cilësisë vlerësojnë organizatat që menaxhojnë në mënyrë efektive proceset komplekse të biznesit duke i thjeshtuar ato me softuer dhe aplikacione biznesi dhe gjithashtu ato që arrijnë përsosmëri në praktikë dhe zbatim. Për Qendrën tonë të Shpërndarjes Düzce, e cila u përfundua këtë vit, ne kemi integruar plotësisht depon tonë të re në mes të prodhimeve, logjistikës dhe operacioneve tona shumë komplekse me sistemin e integruar SAP-EWM që e kemi krijuar njëkohësisht me ndërtimin e këtij impianti.

 • Nobel Pharmaceuticals iu dha çmimi special Platinum Global 100 Industry 4.0

  Si një nga pionierët e industrisë farmaceutike në Industry 4.0, na u dha çmimi special Platinum Global 100.

  Revista mujore ekonomike dhe e biznesit në Turqi e quajtur Platin, si rezultat i punës së saj me kompaninë e pavarur kërkimore Ipsos, njoftoi indeksin Platinum Global 100 me një ceremoni të veçantë çmimesh. Nobel Pharmaceuticals, i cili filloi studimet e Industry 4.0 në vitin 2014 me Nobel Digitization/Programin e Transformimit, u vlerësua se ishte e denjë për një çmim të veçantë në fushën e indeksit të Platinum Global 100, tema e veçantë e së cilës për vitin 2018 ishte Industry 4.0.

 • Çmimi "Femra e Suksesshme CIO e vitit" tek çmimet Femra Udhëheqëse për Teknologjinë

  Bidar Ozgür Ulutaş, CIO e Nobel Pharmaceuticals mori çmimin "Femra e Suksesshme CIO e Vitit" në projektin "Drejtueset Femra të Teknologjisë" të realizuar nga Microsoft Turqi në bashkëpunim me Shoqatën e Sipërmarrësve të Grave të Turqisë (KAGİDER) dhe Fondacionit Aydın Doğan. Bidar Ozgür Ulutaş u vlerësua si e denjë për të marrë çmimin "Projekti Jupiter" për projektin e saj në të cilin ajo arriti transformimin dixhital të Nobel.