Ia vlen për shëndetin

Ia vlen për shëndetin
Misioni ynë: Përmirësimi i cilësisë së jetës duke vepruar me moton “Për shëndetin ia vlen gjithçka”.
Vizioni ynë: Të sigurojmë dhe të vëmë në dispozicion, në çdo cep të botës, produkte të besueshme për shëndetin.

Me njohuritë dhe veprimtarinë tek Nobel, çdo ditë i shërbejmë shëndetit të njeriut dhe i shtojmë vlerë jetës.

Tek Nobel, ne jemi të PASIONUAR. Ne e kryejmë punën tonë me entuziazëm, jemi kureshtar, zbulojmë dhe mësojmë gjatë gjithë kohës. Ne nuk qëndrojmë në një vend, por gjithmonë përpiqemi për më të mirën.

Sepse ia vlen për shëndetin.

Tek Nobel, ne jemi të BESUESHËM. Marrëdhëniet me palët e interesuara dhe punonjësit tanë, ne i krijojmë duke u bazuar tek besimi dhe duke i siguruar ata për të kaluarën tonë me vlera dhe standartet e cilësisë së lartë.

Sepse ia vlen për shëndetin.

Tek Nobel ne BËJMË DALLIMIN. Në ju udhëheqim drejt ndryshimit dhe bëjmë dallimin përmes nismave tona të guximshme që sjellin risi.

Sepse ia vlen për shëndetin.

Tek NOBEL ne jemi të SHPEJTË. Ndryshimet ne i konsiderojmë si mundësi dhe menjëherë i përshtatemi kushteve të reja me strukturat tona lehtësisht të përshtatshme, duke i kthyer ato në avantazhe ndaj konkurrencës.

Sepse ia vlen për shëndetin.

Çdo hap i ndërmarrë në Nobel, krijon vlerë për botën dhe kujdesin shëndetësor, në 20 shtete...

Çdo ditë ia përkushtojmë forcat dhe përpjekjet tona shëndetit,

Sepse ia vlen për shëndetin!